• KITSLAAR IT Consulting helpt u bij het maken van keuzes over ICT oplossingen en leveranciers. Onafhankelijk, compleet en op basis van door U opgestelde criteria.

  Lees verder...

 • Elke implementatie van een softwaresysteem vereist zorg en aandacht. KITSLAAR IT Consulting hanteert een aanpak waarmee al meerdere projecten met succes zijn afgerond.

  Lees verder...

 • Een computersysteem is een middel om uw bedrijfsprocessen te ondersteunen. Dat houdt in dat het als gegoten in uw organisatie moet passen, wilt u er optimaal profijt van hebben. KITSLAAR IT Consulting optimaliseert uw processen én de systemen, zodat ze perfect op met elkaar aansluiten.

  Lees verder...

 • KITSLAAR IT Consulting bouwt, test en onderhoudt bedrijf kritische applicaties. We leveren consultancy in alle fases met expertise die uw eigen team aanvult. Hierdoor verloopt het ontwikkelproces sneller en soepeler, wat resulteert in een beter resultaat.

  Lees verder...

 • Bent u al klaar voor de nieuwe wet Gegevensbescherming? KITSLAAR IT Consulting adviseert en helpt u bij het voldoen aan deze per 27 mei verplichte eisen

  Lees verder...

 • Op welke wijze heet u geborgd dat uw gegevens niet in verkeerde handen vallen? KITSLAAR IT Consulting Helpt u bij het opstellen en bewaken van uw ICT beveiligingsbeleid.

  Lees verder...

De implementatie van een softwaresysteem heeft direct invloed op het dagelijks week van uw medewerkers en zal uw bedrijfsprocessen in hoge mate beinvloeden.

Door een gestructureerd stap-voor-stap implementatieplan weten uw medewerkers waar ze aan toe zijn.

 1. We beginnen met een korte review van het selectieproces. Waarom is er voor deze oplossing gekozen en wat was doorslaggevend?
 2. Daarna start de werkelijk installatie van hard- en of software. Na installatie vindt een uitgebreide test plaats.
 3. Na het testen starten we met de intructies naar de gebruikers Dit kan in de vorm van een groepstraing of via handboeken en handleidingen.
 4. Direct na de instructie wordt gestart met het testen van de applicatie en kennis in een pilot omgeving. Bijzonderheden worden door ons geinventariseerd en bij de juiste persoon geaddresseerd.
 5. Na de pilot periode importeren wij de data uit het huidige systeem. Ook hierop vind een uitgebreide test plaats.
 6. Na acceptatie wordt de software in gebruik genomen. Desgewenst kunnen wij, al dan niet tijdelijk, fungeren als eerste lijns helpdesk. 
 7. Wij blijven in de nazorgfase betrokken om met u het proces en de resultaten te evalueren.

KITSLAAR IT Consulting helpt u bij het maken van keuzes over ICT oplossingen en leveranciers. Onafhankelijk, compleet en op basis van de door U opgestelde criteria.

Selectie

Elke implementatie vereist grote zorg en aandacht. KITSLAAR IT Consulting hanteert een projectaanpak waarmee al meerdere projecten succesvol zijn afgerond.

Implementatie

Bedrijfsprocessen zijn cruciaal voor uw organisatie. KITSLAAR IT Consulting optimaliseert uw processen én uw IT-systemen, zodat deze naadloos op elkaar aansluiten.

Optimalisatie

Bent u al klaar voor de nieuwe wet Gegevensbescherming? KITSLAAR IT Consulting adviseert en helpt u bij het voldoen aan deze per 27 mei verplichte eisen.

AVG

Op welke wijze heeft u geborgd dat uw gegevens niet in verkeerde handen vallen? KITSLAAR IT Consulting Helpt u bij het opstellen en bewaken van uw ICT beveiligingsbeleid.

Beveiliging

KITSLAAR IT Consulting bouwt, test en onderhoudt SaaS oplossingen in eigen beheer. De software als een dienst via het Internet beschikbaar voor uw klanten.

Softwareontwikkeling